Informatii de livrare

Livrarea materialelor se calculeaza in functie de cantitate iar in majoritatea cazurilor aceasta este gratuita. In ce conditii clientul trebuie sa suporte si costurile de transport?

  • Daca cantitatea materialelor este una mica
  • Daca zona de livrare nu este accesibila
  • Daca suma de plata este mica

Nota: Livrarea se face direct pe santier sau la locatia clientului. De regula, dupa validarea comenzii, clientul primeste marfa intre 1 si 3 zile lucratoare. Dupa caz, timpul de livrare oscileaza in functie de comanda. Livrarea marfurilor nu este posibila fara o validare in prealabil. In aceste conditii clientul este informat daca exista sau nu costuri de transport si care sun acestea.

Timpul de livrare se poate estima dupa validarea ofertei de pret. In majoritatea dintre cazuri acesta este intre 1 si 3 zile lucratoare dupa validarea platii.

Daca acest termen este depasit din diferite motive, vi se va aduce la cunostinta atunci cand validati oferta de pret.

Data livrarii si ora de livrare o veti primi prin email, telefonic sau whatsapp in ziua in care vom pregati livrarea.

De regula nu este nevoie! Descarcarea se face de catre persoana care livreaza. In anumite cazuri in care acesta este singur, il puteti ajuta chiar si dvs. Putina conditie fizica nu strica nimanui ­čÖé

Constatarea lor se face inainte sa fie descarcate. Depomat.ro insista sa verificati materialele inainte sa fie descarcate. Verificati impreuna cu soferul lista de materiale, cantitatea cat si calitatea vizuala.

In cazul in care comanda dvs nu corespunde, livrarea se anuleaza pe loc urmand sa va contacteze un consultant specializat.

In cazul in care veti constata dupa descarcare sau dupa livrare, materialele neconforme se pot returna doar daca acestea au fost avariate din cauza transportului.

Informatii de comanda?

Exista mai multe posibilitati de a plasa o comanda. Depomat.ro incurajeaza clientii sa comande online dupa care impreuna cu un consultant sa valideze comanda.

Cum functioneaza?

  1. Mai multe optiuni de comanda sunt la indemana clientului: prin email, pe whatsapp, adaugand in cos, ofertare produs sau cel mai sigur prin formularul de ofertare online.
  2. Cererea dvs se va solutiona in cel mai scurt timp posibil. Un consultant iti va face oferta de pret direct pe email sau whatsapp urmand sa va contacteze pentru validare.
  3. Daca preturile noastre sunt acceptate, se trece la plasarea comenzii si inregistrarea acesteia in sistem.

Dupa ce ati facut o comanda online, veti primi o oferta de preturi. Daca oferta este acceptata, un responsabil o sa va contacteze pentru validare.

Plata se face in baza unei facturi proforme si se achita dupa caz cu cardul online, prin transfer bancar sau depunere numerar la banca noastra. Datele bancare le gasiti pe factura proforma.

Anularea unei comenzi este posibila inainte sa fie livrata. Daca veti anula comanda dvs in timp ce aceasta se afla in curs de livrare sau a fost incarcata din depozit urmand sa fie livrata, veti suporta taxe de livrare si pregatire comanda.

Daca comanda dvs nu este in curs de livrare si nu a fost incarcata sau nu s-au facut pregatiri in acest scop, nu veti platii nimic.

In cazul in care comanda dvs nu se poate livra din diferite motive sau depaseste un timp limita sau pe cel legal, veti fi informat urmand sa decidem imprena cu dvs daca va returnam banii sau se modifica termenul de livrare.

Daca comanda dvs a fost anulata sau nu sa putut onora din diverse motive, returnarea banilor se face prin transfer bancar in contul din care au fost transferati catre noi. Daca comanda dvs a fost achitata prin depunere numerar, banii se vor trimite prin mandat cash in anumite conditii.

Close
Close
Depo
0 Wishlist
0 Card
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping