OSB 9mm ieftin 1250×2500 pret buc 3.125m2

1 customer review
SKU: N/A
In Stock

51.89lei55.00lei

Placa OSB 9mm 1250x2500mm clasa 3. Cauti OSB ieftin de 9mm? Aici gasesti cele mai bune preturi in functie de comanda. Solicita oferta de pret pentru OSB 9mm clasa 3 atat pe Whatsapp cat si pe email sau prin formularul de contact online. Obtine oferta de pret in doar 24h! Nu ezita …

Informatii utile:

 • pretul se calculeaza in functie de cantitate.
 • solicita oferta de pret pe Whatsapp sau email.
 • Pretul afisat este doar informativ.
Adauga la dorinte
Adauga la dorinte

Did you like this product? Add to favorites now and follow the product.

Adauga la dorinte
Adauga la dorinte
Ai o intrebare? Solicita oferta telefonica

0771 790 726 Comanda telefonic!

Preturi mici

Preturi interesante

Produse de calitate

Materiale certificate

Experti online

Discutii online oricand

Retur posibil

Oriunde, oricand

Descriere

OSB 9mm ieftin direct din depozit. Cauti depozit materiale de constructii ieftine? Aici gasesti placi din OSB de 9mm la pret abordabil cu livrare oriunde in Romania. OSB-ul de 9mm este compus din aschii lemnoase presate si lipite intre ele oferind o rezistanta foarte buna. Placile de OSB 9mm se pot utiliza atat la exterior cat si la interior. Deasemenea, placile din OSB pot fii utilizate la diferite tipuri de constructii printre care: cabane, casute, case de locuit, garaje, paravane, case din len sau case SIP, etc.

Depozit OSB 9mm ieftin

Depozit OSB 9mm. Fiind un produs eficient si usor manevrabil, OSB-ul de 9mm este compus din aschii lemnoase, este foarte rezistent la apa sau umiditate si nu intretine arderea. Placile din OSB clasa 3 au fost concepute pentru diverse utilizari atat in constructii cat si pentru utilizare casnica sau industriala. De regula, o placa din OSB 9mm este foarte rezistenta pentru sistemele de acoperis dar si pentru rafturi sau placarea peretilor din lemn sau SIP.

Caracteristici OSB 9mm

 • Clasa 3
 • Dimensiuni 1250x2500mm
 • Grosime de 9mm
 • Compus din materiale fibro lemnos
 • Densitate 600kg/m3
 • Tip canat drept

Montarea unei placi de OSB de 1250x2500mm

Montarea unei placi din OSB de 9mm se executa foarte usor deoarece aceasta are o suprafata usor de manevrat dar si de montat. Prinderea lor se face prin negrse, cuie sau holtzsuruburi oferind o rezistenta sporita. OSB-ul 9mm 1250x2500mm este utilizat si la placarea podelei atat la etaj cat si la parter.

Case din lemn cu osb ieftin

Case din lemn cu osb la exterior sau interior

Constructie casa din lemn si OSB. In zilele noastre, OSB-ul este un material folosit la orice tip de constructie atat la interior cat si la exterior. Pentru constructiile de case pe structura lemnoasa folosim atat OSB 9mm dar si de 10,12,15,16,18,20 sau 22mm. Fiecare placa de OSB are caracteristici diferite in functie de grosime sau clasa de folosire.

OSB clasa 3 direct din depozit

OSB clasa 3 direct din depozit

Preturi OSB 9mm

Pretul unei placi de OSB 9mm difera in functie de cantitate sau zona de livrare. Pe Depomat.ro, pretul exact al unei placi de OSB se stabileste si in functie de judetul in care se face livrarea. De regula, pretul nu se modifica substantial. Pentru a afla un pret corect la o placa de OSB 9mm cu canat drept, trebuie sa ne solicitati o oferta de pret. Pentru asta va rugam sa accesati butonul verde de mai sus ” Whatsapp”. Adaugarea in cosul de produse nu inseamna ca ati facut o comanda. Comanda pentru orice cantitate de OSB 9mm se face de catre un responsabil.

Livrarea OSB-ului direct acasa la client sau pe santier

Livrarea placilor de OSB …, direct pe santier. In functie de solicitarea clientului, livrarea se poate face si in alte zone acolo unde este necesar iar locatia are drum de acces. Costurile de livrare sunt calculate in functie de locatie, cantitate sau manipularea placilor de OSB 9mm.

Informații suplimentare

Preturi | Cantitate

1 – 5 buc, 6 – 10 buc, 11 – 20 buc, 21 – 30 buc, 31 – 50 buc, 51 – 100 buc, 101 – 150 buc, 151 – 200 buc

1 recenzie pentru OSB 9mm ieftin 1250×2500 pret buc 3.125m2

 1. Doru

  Pret foarte bun

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *