Ciment Romcim Ultra CRH 40kg

SKU: N/A
In Stock

1,320.00lei1,335.00lei

Ciment Romcim Ieftin 40kg. Cauti Ciment ieftin de la Romcim  la pret de fabrica? Aici gasesti cele mai bune preturi in functie de comanda. Solicita oferta de pret pentru Ciment Ieftin atat pe Whatsapp cat si pe email sau prin formularul de contact online. Obtine oferta de pret in doar 24h! Nu ezita …

Informatii utile:

 • Pret palet
 • Pretul se calculeaza in functie de cantitate.
 • Solicita oferta de pret pe Whatsapp sau email.
 • Pretul afisat este doar informativ.
Adauga la dorinte
Adauga la dorinte

Did you like this product? Add to favorites now and follow the product.

Adauga la dorinte
Adauga la dorinte
Ai o intrebare? Solicita oferta telefonica

0771 790 726 Comanda telefonic!

Preturi mici

Preturi interesante

Produse de calitate

Materiale certificate

Experti online

Discutii online oricand

Retur posibil

Oriunde, oricand

Descriere

Ciment Romcim Ieftin 40kg este un tip de ciment portland cu adaos de pucolană, care se utilizează într-o varietate de aplicații de construcții. Acest tip de ciment se caracterizează prin rezistența sa la compresiune și comportamentul său în timp. DEPOMAT est un depozit online cu materiele de constructii ieftine avand livrare directa pe santier. Pentru alte informatii despre Cimentul Romcim Ultra CRH va rugam sa ne contactati online sau prin whatsapp.

Ciment Romcim Ieftin 40kg

 • Cantitate palet: 40 saci
 • Sac: 40kg
 • Brand: Romcim
 • Livrare: pe santier
 • Comanda: 5 paleti
 • Informatii tehnice: Romcim Romania

 

Iată câteva detalii despre cimentul de la Romcim Ultra CRH Ieftin de 40kg

 1. Betoane simple pentru sape, fundații din beton și beton armat. Cimentul de la Romcim poate fi folosit pentru a produce betoane simple folosite în sape, fundații de clădiri și structuri de beton armat. Rezistența sa îl face potrivit pentru a susține greutăți mari și pentru a rezista la compresiune și solicitări structurale.
 2. Betoane pentru stâlpi, grinzi, centuri planșee, pereți, platforme, etc. Cimentul Romcim 40kg poate fi utilizat în producția de betoane pentru o gamă variată de elemente structurale, cum ar fi stâlpi, grinzi, planșee, pereți și platforme. Aceste elemente necesită o rezistență ridicată pentru a susține încărcături și pentru a menține integritatea structurii.
 3. Betoane simple și armate pentru elemente prefabricate. Datorită rezistenței și durabilității sale, acest tip de ciment de la Romcim poate fi folosit pentru a produce elemente prefabricate. Aceste elemente pot fi panouri de perete prefabricate, grinzi prefabricate sau plăci prefabricate. Elementele prefabricate pot fi fabricate în condiții controlate în fabrici și apoi transportate și asamblate pe șantier, economisind timp și costuri de construcție.
 4. Mortare și alte amestecuri pentru construcții. Cimentul de la Romcim poate fi utilizat pentru a produce mortare folosite în aplicări diverse, cum ar fi lipit plăci ceramice, repararea structurilor, sau alte lucrări de finisare. Acest ciment poate oferi aderență și durabilitate.

Este important să respectați specificațiile producătorului și să utilizați cimentul corect pentru fiecare aplicație. Alegerea corectă a cimentului poate afecta rezistența și durabilitatea construcției. De asemenea, trebuie să aveți grijă să respectați normele de siguranță și să urmați bunele practici de construcție în timpul utilizării cimentului în proiectele dvs. Pentru mai multe informatii despre materialele de constructii, proiectare, planuri sau arhitectura, va sfatuim sa accesati si Biroul de Arhitectura Online.

Informații suplimentare

Preturi | Palet

Intre 11 si 20 paleti, Intre 21 si 30 paleti, Intre 31 si 50 paleti, Intre 5 si 10 paleti

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ciment Romcim Ultra CRH 40kg”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *