Caramida Ieftina Porotherm 38 Robust 250x380x238 mm

SKU: N/A
In Stock

510.00lei525.00lei

Caramida Ieftina Porotherm 38 Robust. Cauti Caramida ieftian de la Wienerberger la pret de fabrica? Aici gasesti cele mai bune preturi in functie de comanda. Solicita oferta de pret pentru Caramida Ieftina atat pe Whatsapp cat si pe email sau prin formularul de contact online. Obtine oferta de pret in doar 24h! Nu ezita …

Informatii utile:

 • Pret palet
 • Pretul se calculeaza in functie de cantitate.
 • Solicita oferta de pret pe Whatsapp sau email.
 • Pretul afisat este doar informativ.
Adauga la dorinte
Adauga la dorinte

Did you like this product? Add to favorites now and follow the product.

Adauga la dorinte
Adauga la dorinte
Ai o intrebare? Solicita oferta telefonica

0771 790 726 Comanda telefonic!

Preturi mici

Preturi interesante

Produse de calitate

Materiale certificate

Experti online

Discutii online oricand

Retur posibil

Oriunde, oricand

Descriere

Caramida Ieftina Porotherm 38 Robust 250x380x238 mm. Cărămida Porotherm este un tip de cărămidă folosită în construcții, cunoscută pentru proprietățile sale termoizolante și rezistența la compresiune. Este produsă de Wienerberger, o companie austriacă specializată în materiale de construcții. DEPOMAT est un depozit online cu materiele de constructii ieftine avand livrare directa pe santier. Pentru alte informatii despre Caramida porotherm 25 Robust va rugam sa ne contactati online sau prin whatsapp.

Caramida Ieftina Porotherm 38 Robust

 • Cantitate palet: 60 buc
 • Caramida: 250x380x238 mm
 • Brand: Wienerberger
 • Livrare: pe santier
 • Comanda: 5 paleti
 • Informatii tehnice: Wienerberger

 

Iată câteva detalii despre Caramida Porotherm 38 Robust

Principalele caracteristici ale cărămizilor Porotherm 38 Robust includ:

 1. Izolație termică: Aceste cărămizi sunt fabricate din material ceramic cu pori, care ajută la reducerea transmiterii căldurii prin pereți. Acest lucru contribuie la îmbunătățirea eficienței energetice a clădirilor și la reducerea costurilor de încălzire sau răcire.
 2. Rezistență la compresiune: Cărămizile Porotherm sunt durabile și pot suporta încărcături mari. Ele sunt folosite în construcții pentru a asigura stabilitatea și siguranța clădirii.
 3. Ușoare și ușor de manipulat: Deoarece sunt mai ușoare decât alte tipuri de cărămizi, Porotherm facilitează procesul de construcție și reduce efortul fizic al muncitorilor.
 4. Construcție rapidă: Datorită dimensiunilor uniforme și a metodelor de construcție specifice, cărămizile Porotherm permit construcția rapidă a pereților.
 5. Ecologică: Cărămizile Porotherm sunt fabricate din materiale naturale și sunt reciclabile. Ele contribuie la reducerea impactului asupra mediului în timpul procesului de construcție.

Cărămizile Porotherm sunt utilizate în mod obișnuit în construcția de locuințe, clădiri comerciale și industriale, fiind apreciate pentru calitățile lor termoizolante și durabilitate. Aceste cărămizi pot contribui la reducerea costurilor de energie ale clădirii și la creșterea confortului termic.

Este important să respectați specificațiile producătorului și să utilizați Caramida Porotherm 38 Robust corect pentru fiecare aplicație. Alegerea incorectă a caramidei poate afecta rezistența și durabilitatea construcției. De asemenea, trebuie să aveți grijă să respectați normele de siguranță și să urmați bunele practici de construcție în timpul utilizării caramidei Porotherm 38 Robust în proiectele dvs. Pentru mai multe informatii despre materialele de constructii, proiectare, planuri sau arhitectura, va sfatuim sa accesati si Biroul de Arhitectura Online.

Informații suplimentare

Preturi | Palet

Intre 11 si 20 paleti, Intre 21 si 30 paleti, Intre 31 si 50 paleti, Intre 5 si 10 paleti

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Caramida Ieftina Porotherm 38 Robust 250x380x238 mm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *