BCA Soceram Ieftin 600 x 200 x 240 mm

SKU: N/A
In Stock

1,180.00lei1,195.00lei

BCA Soceram Ieftin 600 x 200 x 240 mm. Cauti BCA ieftin de la Soceram la pret de fabrica? Aici gasesti cele mai bune preturi in functie de comanda. Solicita oferta de pret pentru BCA Ieftin atat pe Whatsapp cat si pe email sau prin formularul de contact online. Obtine oferta de pret in doar 24h! Nu ezita …

Informatii utile:

 • Pret palet
 • Pretul se calculeaza in functie de cantitate.
 • Solicita oferta de pret pe Whatsapp sau email.
 • Pretul afisat este doar informativ.
Adauga la dorinte
Adauga la dorinte

Did you like this product? Add to favorites now and follow the product.

Adauga la dorinte
Adauga la dorinte
Ai o intrebare? Solicita oferta telefonica

0771 790 726 Comanda telefonic!

Preturi mici

Preturi interesante

Produse de calitate

Materiale certificate

Experti online

Discutii online oricand

Retur posibil

Oriunde, oricand

Descriere

BCA Soceram Ieftin 600 x 200 x 240 mm. Cauti BCA la pret bun de la Soceram si nu gasesti? Aici pe Depomat, obtii cele mai atractive preturi direct de la producator. Soliciti oferta de pret pentru BCA si asteapta devizul nostru in doar 24h. Pentru detalii sau informatii tehnice despre produsele Celco te invitam sa vizitezi pagina Soceram.ro

BCA Soceram Ieftin 600 x 200 x 240 mm

Caracteristici generale BCA Soceram

 • Dimensiuni: 600 x 200 x 240 mm
 • Cantitate: 2.34 m3/palet
 • Ambalare: 80 buc/palet

BCA (beton celular autoclavizat) de la Soceram este un material de construcție cu caracteristici speciale, care prezintă numeroase avantaje. Iată o scurtă prezentare a caracteristicilor și avantajelor BCA Soceram:

 1. Structură alveolară cu pori închisi: BCA-ul de la Soceram are o structură alveolară cu aproximativ 60% din volum format din pori închiși, care sunt distribuiți uniform în masă. Acești pori sunt de formă sferică și au un diametru sub 1 mm.
 2. Materiale reciclabile: Atât deșeurile tehnologice, cât și materialele provenite din demolarea construcțiilor de BCA sunt reciclabile în proporție de 100%, ceea ce contribuie la reducerea impactului asupra mediului.
 3. Caracteristici fono-absorbante: BCA Soceram Ieftin 600 x 200 x 240 mm are caracteristici de absorbție fonică deosebite, ceea ce îl face potrivit pentru izolare fonică în construcții.
 4. Execuție rapidă a zidurilor: Zidurile din BCA de la Soceram pot fi construite rapid, cu consum redus de mortar, ceea ce duce la economii de timp și bani în procesul de construcție.
 5. Greutate redusă: Datorită greutății reduse a zidurilor de BCA, costurile realizării fundațiilor sunt mai mici în comparație cu materialele mai grele.
 6. Transport și depozitare ușoare: BCA-ul este livrat paletizat, ceea ce reduce costurile de manipulare și depozitare.
 7. Rezistență la foc: Materialele din BCA sunt rezistente la acțiunea focului, ceea ce contribuie la siguranța construcțiilor.
 8. Ușurința de montare a instalațiilor: Instalațiile electrice, de încălzire și sanitare pot fi montate rapid și ușor pe zidurile de BCA.
 9. Versatilitate în design: Peretii se pot realiza din BCA ca materiale independente sau în combinație cu alte materiale. Acestea sunt: polistiren, vată minerală sau placaj ceramic, permițând o varietate de opțiuni de design.
 10. Non-radioactiv: BCA nu este radioactiv, ceea ce înseamnă că este un material sigur pentru utilizare în construcții.

Având în vedere aceste avantaje, BCA-ul de la Soceram poate fi o opțiune excelentă pentru o varietate de aplicații de construcție. Aceste varietati includ zidărie, izolare fonică și termică, rezistență la foc și multe altele. Pentru mai multe detalii sau oferta de pret te rugam sa ne contactezi!

Informații suplimentare

Preturi | Palet

Intre 11 si 20 paleti, Intre 21 si 30 paleti, Intre 31 si 50 paleti, Intre 5 si 10 paleti

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „BCA Soceram Ieftin 600 x 200 x 240 mm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *