Inscriere depozit materiale

DEPOMAT PARTENER

Vinde materiale online

Ai un depozit de materiale si vrei sa intri in lumea depozitelor online? Cauti mai multi clienti si vrei sa incerci noi oportunitati? Te asteptam cu drag pe Depomat.ro, singura platforma conectata cu depozitele clasice.

  • Obtine clienti noi
  • Preia comenzi
  • Mareste cifra de afaceri
  • O piata enorma
  • Vinde online
  • Noi oportunitati

De ce sa vinzi online?

Obtine noi clienti

In ultimii ani, in Romania, depozitele online au explodat ca cifra de afaceri. Piata de materiale de constructii vandute in mediul online se intinde la cateva sute de milioane de euro. Noi te ajutam sa vinzi online fara sa te mai complici …

Preia comenzi online

Preia comenzi online

Preia comenzi online si vinde la clientii Depomat fara sa te mai complici. Daca este nevoie, negociem pentru tine si te ajutam sa iti dezvolti propria afacere.

Vinde doar la palet

Vinde doar la palet

Nu mai vinde cu bucata! Depomat te ajuta sa iti vinzi materialele doar la palet. Beneficieaza de cele mai noi oportunitati si alatura-te echipei Depomat.

Cumperi materiale mai ieftin

Cumperi materiale mai ieftin

Te ajutam sa achizitionezi materiale mai ieftin de la propriul furnizor fara sa te mai deplasezi. Te ajutam sa vinzi la un pret competitiv pe toata durata colaborarii cu noi.

Depomat Partener Online

DEVINO PARTENER DEPOMAT

Devino partener DEPOMAT si beneficieaza de:

Vizibilitate Online

Nu trebuie sa te complici cu diferite programe, ne ocupam noi de tot. Cu Depomat Partener ai posibilitatea de a exista online si a castiga noi clienti.

Clienti noi

Daca pana in prezent te bazezi pe anumiti clienti, a venit vremea sa vinzi si la clienti noi. Mediul online reprezinta peste 40% din CA a depozitelor clasice.

Stocuri Online

Verifica stocurile furnizorului si vinde fara sa mai treci marfa prin depozit. Un concept inovant prin care afacerea ta va ramane in viata si peste 5 ani.

Comenzi 24/24

Un depozit online preia cereri de ofertare si atunci cand este inchis la magazin. Acestea se pot trata in orice zi fara sa te mai deranjeze nimeni.

Livrare rapida

Cu Depomat.ro livrezi materiale fara sa le mai stochezi. Poti sa vinzi din propriul depozit sau direct de la furnizor. Nu ezita sa te inscrii...,devino membru Depomat.

Fara cheltuieli

Pentru un depozit online nu trebuie sa mai platesti chirie sau sa angajezi personal calificat. Totul se face online iar castigurile iti intra direct in buzunar.

Testimoniale

Ce spun clientii si partenerii nostri?

Ce spun partenerii si clientii nostri?

Poze cu caracter informativ

Close
Close
Depo
0 Wishlist
0 Card
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping