Avantaje Depomat.ro

O retea nationala

Depomat.ro va propune o gama larga de materiale de constructii pentru diferite tipuri de lucrari la cele mai atractive preturi. Impreuna cu noi obtii oferta la materiale sau devize de lucrari. Toate intr-un singur loc.

  • Preturi de producator
  • Livrare rapida
  • Consultant dedicat
  • Ofertare online
  • Comenzi online
  • Preturi online

Avantajele noastre

Cele mai bune preturi

Toate materialele intr-un singur loc. Depomat.ro este specializat in constructii case la rosu si ofera o gama insemnata de materiale pentru: fundatie, zidarie, cofraje, tencuiala sau sisteme de acoperis complete.

Livrare in toata tara

Livrare in toata tara

Cel mai rapid sistem de livrare. Peste 200 de parteneri disponibili sa livreze oriunde oricand. Livrari intre 1 si 3 zile lucratoare in functie de comanda, cantitate sau distanta.

Consultanta 24/7

Consultanta 24/7

Consultanta online si offline in functie de comanda. Un responsabil dedicat pentru clientii nostri. Cea mai mare retea de parteneri si experti consultanti in constructii.

Meseriasi

Meseriasi

Ai nevoie de un meseriasi sau constructor? Nimic mai simplu, depune o cerere si gata! Depomat.ro are parteneriate cu sute de meseriasi si arhitecti din Romania.

Materiale de constructii
Materiale & Manopera

Un concept inovator

Comanda materiale pentru casa ta direct de acasa si verifica preturile concurentei. Evita sa mai pierzi timp si bani si construieste in deplina siguranta cu Depomat.ro

Comanda de acasa

Nu mai sta prin depozite si magazine. Alege sa faci comenzile de acasa fara sa te mai deplsezi. Cauta sa castigi timp si bani intr-un mod simplu!

Formular de comanda

Ai un necesar de materiale si doresti un pret la materiale? Completeaza formularul nostru online de comanda sau informare si asteapta oferta de preturi pe email.

Verifica stocuri

Depomat.ro te poate informa online de stocurile disponibile. Trimite o cerere online de informare si evita zeci de apeluri telefonice la diferite depozite.

Suport 24/7

Stai informat mereu in legatura cu preturile la materiale si comanda la timp. Indiferent de lucrare, un consultant este mereu disponibil atat online cat si offline.

Livrare rapida

Indiferent de zona in care te afli, Depomat.ro poate livra in cel mai scurt timp oriunde in tara. Livrare fara costuri ascunse, detalii pe proforma.

Comanda Online

Plaseaza comanda ta online fara prea multe discutii. Alege ce doresti sa cumperi si asteapta oferta de pret. Plateste online sau prin virament.

Testimoniale

Ce spun clientii si partenerii nostri?

Ce spun partenerii si clientii nostri?

Poze cu caracter informativ

Close
Close
Depo
0 Wishlist
0 Card
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping